top of page

På denne siden finner du affiliate lenker til tjenester som anbefales av Kredittkortbloggen

Trykk på bildene under for å bli sendt til riktig side. Dersom du registrerer deg via vår link vil vi få utbetalt en bonus. Dette hjelper oss å holde bloggen i livet :)

brand-color.png

AwardFares er en nettside som benyttes for å lete etter bonusreiser med Star Alliance partnere. Jeg benytter denne mye og fant min første First Class reise via dem.

9eaf64081ad8e945e916df313b7a5dafbe8748bc.png

Curve er et kort som lar deg belaste dine kredittkort via dette kortet. Du kan legge alle kredittkortene dine inn i Curve appen og belaste det du ønsker å benytte. Med Curve får du en rekke fordeler og du sparer penger på valutaveksling i utlandet. Dette er kortet jeg bruker til ALT på reise. Les mer om det her.

Airalo-Logo.png

Airalo er en tilbyder av lokale og regionale e-simkort. Når man reiser utenfor europa er databruk dyrt, ved å bruke e-sim fra Airalo sparer du både tid og penger. E-sim er som oftest billigere enn å kjøpe et fysisk sim-kort på destinasjonen, og du kan aktivere det allerede før du reiser hjemmefra.

TopCash-logo.png

TopCashback er en cashback portal som gir deg penger tilbake når du handler hos en av partnerbutikkene deres. De har et enormt utvalg av cashback muligheter hos både fly, hotell og leiebilselskap. 

bottom of page